← Terug naar Wat we doen

MOET U STRAKS DE LADDER WEER OP OM UW DAKGOOT SCHOON TE MAKEN?

Veel mensen klagen over volgelopen dakgoten van woningen bladeren, takken of ander vuil. De goot schoonmaken is voor velen een moeilijke en onprettige klus. 

Wij hebben voor u de oplossing; de DAKGOOTFILTER!

Na installatie van de dakgootfilters is het schoonmaken van uw goot niet meer nodig.

De unieke kenmerken: onderhoudsvrije dakgoten, gemaakt van duurzaam materiaal, geschikt voor iedere dakgoot, langdurige werking, eenmalige montage.

Uw prijs per strekkende meter inclusief montage vanaf € 25,- inclusief btw.* 

Dakgootfilter informatie

De dakgootfilter is gemaakt van water- en luchtdoorlatend materiaal. Een uniek product doordat de filters in ieder formaat dakgoot passen en de langdurig bescherming bieden tegen bladeren, takken en ander vuil.

Dakgootfilters zijn een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal omdat het een gerecycled product is. Dakgoten worden geheel afgedekt met de filters die in de dakgoot worden aangebracht. Hierdoor blijft blad en ander vuil op het filter liggen. Doordat het filter ventileert, droogt het materiaal uit en wordt vervolgens weggeblazen door de wind of het verteerd. Regenwater valt vanwege de zeer open structuur van het filter in de goot en het wordt afgevoerd via de regenpijp, die niet meer verstopt raakt. 

Met dit filter bespaart u kosten voor schoonmaak en kosten die ontstaan door lekkage bij verstopte goten!

 

*= Deze prijs is gebaseerd op een schone goot van maximaal 20cm en een hoogte van maximaal 6 meter. Schoonmaken van de goot kost € 5,- per strekkende meter. De definitieve prijs wordt bepaald n.a.v. een bezoek bij u thuis.

Storing? Lekkage?

Bel onze servicemonteur
0573-25 24 25
Bert-Jan Reerink Lochem

Bert-Jan Reerink

Ik help u graag comfortabel en duurzaam te wonen en werken. Voor advies en realisatie van uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres.
Een vertrouwd gevoel!
Creatief met Techniek

Installatiebedrijf Reerink BV (erkend installateur)
Hanzeweg 1a, 7241 CR Lochem, Gelderland
0573-252425 • info AT reerink-lochem DOT nl